Isabella Spidstelt (2 personer)...

-Outdoor life!

Teltferie, der kombinerer det bedste fra naturen med en komfortabel nattesøvn! Færdigopstillet telt, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigst for dig!

Outdoor Life hvor I bor i spidstelt med alle de fordele det indebærer: måske at forkæle sig selv og sin partner - eller med dit barn, hvor der er nye legekammerater, legeplads, boldbane og mulighed for at lave alt, hvad I kan finde på. -Og så bor I stadig lige midt i naturen.

Teltet er allerede opstillet ved ankomst til pladsen og er der en rigtig senge at sove i, køkken- og kogegrej pakket i en lille picnic-taske - og en rigtig hyggelig atmosfære.

Vores telte er nye Isabella Moment 180, hvor de bedste øjeblikke taget ud af historien i 1964 og opdateret til en moderne 2019-version. Teltet er "de gode gamle dage" i en nyfortolket udgave, der gør de gode gamle dage nærværende - og bedre endnu. De er nemlig opstillet på træbund, og foran er der træterrasse og teltets side kan slås op som solsejl.

Der er ialt 2 sovepladser på en boxmadras 120x200 cm, og i sengen er der topmadras, dyner og puder, så kun linned skal medbringes - eller lejes.

Teltene ligger i skygge for morgensolen og vendt mod aftensolen, når I kigger ud af teltåbningen eller sidder i havestolene på træterrassen - og kun ca. 50 meter fra moderne servicebygning med badeværelser, køkkenfaciliteter, køleskab, samt grillplads og opholdsrum med indendørs og udendørs spisepladser.

Det måler ca. 4,3 m2 og så er solejlet over terrassen, hvis det slåes op, ca. 2 m2

glamping isabella fur

Læs anmeldelsen af Poul Harkær fra teltcamping.dk

Poul Harkær fra teltcamping.dk har boet i og anmeldt teltet. Læs om hans oplevelse her.

  • 2 sovepladser
  • Boxmadras
  • Træterrasse
  • Solsejl
  • Dyner og puder
  • Porcelæn
  • Køkkengrej
  • Havemøbler / loungesæt

Priser fra kr.

213 - 300,- pr. nat

​inkl. 2 personer (ved aktivering af Ta' 7 for 5 tilbud)

Teltene kan bookes fra medio maj til ultimo august.

BOOK NU