Restaurant Raakilde...

-hyggelig og uformel familierestaurant!

Når I bestiller take-away fra Restaurant Raakilde er alt færdiglavet, og klar til at spise!

Restauranten er weekendåben med begrænsninger ihft. antal gæster, hvorfor bordbestillng er absolut nødvendig. Desuden tilbydes mad som take-away.

I forbindelse med din restaurantbesøg anbefaler vi at lade dig registrere navn og telefonnummer jf https://datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2020/sep/seks-gode-raad-registrering-af-restaurantgaesters-oplysninger 

Besøger I Fur, bør I ikke gå glip af et godt og velsmagende måltid i vores hyggelige familierestaurant - hvad enten det er højtbelagt smørrebrød til frokost - eller vores meget populere "Raakilde Stjerneskud" til aften.

I kan også få smagt den helt lokale øl fra FUR Bryghus - eller nyde en kop friskbrygget kaffe 

Vi serverer i de helt rette omgivelser: på terrassen med kig mod Limfjordeen og udsigt til en rigtig oase: vores hyggelige have med søer - og et glimt af Knudeklintens bagside i det fjerne.

Restauranten er indrettet med borde fra 2-8 personer, og har ialt 30 siddepladser indendørs, og 32 siddepladser på terrassen, hvoraf 4 borde til 2 personer er overdækkede.

Alle retter kan også forudbestilles som take-away, og frokostretterne kan med fordel medbringes som madpakke til dagens udflugt på Fur.

Husk vi også kan levere mad ud af huset til fester og selskaber - og festen kan også holdes i vores selskabslokale med plads til ca. 50 personer. Restauranten kan derfor være lukket p.g.a. selskab. Se vores hjemmeside.

Vi anbefaler bordbestilling på (+45) 97 59 33 33.

Køkkenet lukker 1 time før restauranten samt ml. kl. 15-17.

Vi har gratis WiFi i restauranten. Spørg betjeningen efter password.

 
free wifi fur camping

Vi har fri WiFi i Restauranten.

BESTIL BORD

For ikke at gå forgæves anbefaler vi, at bestille bord!

TAKE AWAY

Alle retter i vores menukort kan også fåes som take-away!

Nu også pizza som take-away.

pizza fur