Restaurant Raakilde...

-hyggelig og uformel familierestaurant!

Når I bestiller take-away fra Restaurant Raakilde er alt færdiglavet, og klar til at spise!

På gensyn 26. marts 2021

Foreløbig forventer vi at kunne holde restauranten weekendåben med begrænsninger ihft. antal gæster, hvorfor bordbestillng er absolut nødvendig. Desuden tilbydes mad som take-away.

I forbindelse med din restaurantbesøg anbefaler vi at lade dig registrere navn og telefonnummer jf https://datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2020/sep/seks-gode-raad-registrering-af-restaurantgaesters-oplysninger 

Besøger I Fur, bør I ikke gå glip af et godt og velsmagende måltid i vores hyggelige familierestaurant - hvad enten det er højtbelagt smørrebrød til frokost - eller vores meget populere "Raakilde Stjerneskud" til aften.

I kan også få smagt den helt lokale øl fra FUR Bryghus - eller nyde en kop friskbrygget kaffe 

Vi serverer i de helt rette omgivelser: på terrassen med kig mod Limfjordeen og udsigt til en rigtig oase: vores hyggelige have med søer - og et glimt af Knudeklintens bagside i det fjerne.

Restauranten er indrettet med borde fra 2-8 personer, og har ialt 30 siddepladser indendørs, og 32 siddepladser på terrassen, hvoraf 4 borde til 2 personer er overdækkede.

Alle retter kan også forudbestilles som take-away, og frokostretterne kan med fordel medbringes som madpakke til dagens udflugt på Fur.

Husk vi også kan levere mad ud af huset til fester og selskaber - og festen kan også holdes i vores selskabslokale med plads til ca. 50 personer. Restauranten kan derfor være lukket p.g.a. selskab. Se vores hjemmeside.

Vi anbefaler bordbestilling på (+45) 97 59 33 33.

Køkkenet lukker 1 time før restauranten samt ml. kl. 15-17.

Vi har gratis WiFi i restauranten. Spørg betjeningen efter password.

 
free wifi fur camping

Vi har fri WiFi i Restauranten.

BESTIL BORD

For ikke at gå forgæves anbefaler vi, at bestille bord!

TAKE AWAY

Alle retter i vores menukort kan også fåes som take-away!

Nu også pizza som take-away.

pizza fur