Restaurant Raakilde...

-Furs måske mindste restaurant. Hyggelig og uformel familierestaurant, og med servering på terrassen, når vejret tilladet det!

Når I bestiller take-away fra Restaurant Raakilde er alt færdiglavet, og klar til at spise!

Besøger I Fur, bør I ikke gå glip af et godt og velsmagende måltid i vores hyggelige familierestaurant - hvad enten det er højtbelagt smørrebrød til frokost - eller vores meget populere "Raakilde Stjerneskud" til aften.

I kan også få smagt den helt lokale øl fra FUR Bryghus - eller nyde en kop friskbrygget kaffe 

Når vejret tillader det, serverer vi også på terrassen, med kig mod Limfjordeen og og de helt perfekte omgivelser med udsigt til en rigtig oase: vores hyggelige have med søer - og et glimt af Knudeklintens bagside i det fjerne.

Restauranten er indrettet med borde fra 2-8 personer, og har ialt 30 siddepladser indendørs, og 32 siddepladser på terrassen, hvoraf 4 borde til 2 personer er overdækkede.

De fleste retter kan også forudbestilles som take-away, og frokostretterne kan med fordel medbringes som madpakke til dagens udflugt på Fur.

Husk vi også kan levere mad ud af huset til fester og selskaber - og festen kan også holdes i vores selskabslokale med plads til ca. 50 personer. Restauranten kan derfor være lukket p.g.a. selskab. Se vores hjemmeside.

Vi anbefaler bordbestilling på (+45) 97 59 33 33.

Sidste bestilling modtages ½ time før køkkenet lukker.

Kokken holder pause ml. kl. 15-17.

Vi har gratis WiFi i restauranten. Spørg betjeningen efter password.

 
free wifi fur camping

Vi har fri WiFi i Restauranten.

TAKE AWAY

De fleste retter i vores menukort kan også fåes som take-away!

BESTIL BORD

Bordbestilling anbefales.

Tlf. 97 59 33 33