Lystfiskervenlig overnatning...

Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi vejledning om det lokale fiskeri på Fur, hjælp til køb af fisketegn mv. 

Det nære fiskeri...

FUR Camping har en enestående beliggenhed i forhold til fiskeri. Fra pladsen er der bare 500 m til noget af det bedste fiskeri efter havørred i Limfjorden, og det er altid muligt at finde en god kystplads, uanset vind og vejr. 


Fur, byder på afvekslende og naturskønne fiskepladser. Knudeklinterne på nordkysten danner en, i særklasse, smuk ramme om fiskeriet. Fur har ingen opgangsåer, men ørrederne opsøger derimod Furs kyster for at æde. 


I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af fjordens markante havørredåer ud. Alene i Hjarbæk Fjord har Simested, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og Karup Å i Skive Fjord.


I denne del af Limfjorden finder du alle kysttyper, storstået natur og et væld af gode fiskepladser, uanset årstiden. 

havørred limfjorden fiskeri fur camping

På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne på kortet er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.


Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”, som kan købes online eller hos os.


Fisketegn
Hvis du er mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer. 

 

havørred limfjorden certificeret partner

Lystfiskeri i Limfjorden (bog)

99,00 DKK

guide fiskeri lystfiskeri havørred fur limfjorden

Book en guide

Jeg er instruktør hos Danmarks Sportsfiskerforbund. Har fisket lige siden min barndom og har stor kendskab og kompetencer på medefiskeri, specimen fiskeri efter karper. De sidste 15 år udelukkende fisket efter havørreder i fjorden. Da jeg fisker året rundt, kan jeg tilbyde dig helt unikke fiske- og naturoplevelser og du vil opleve at være "dus" ned naturen og ikke mindst kan jeg lære dig havørredernes færden i fjorden. Især fiskeri i forår og efterår byder på fantastiske fiskeoplevelser efter det blanke "sølv".

Kontaktoplysninger