FUR Camping...

- her er du mere end velkommen!

Hilsen Betina og Brian, -værter

Covid-19 (opdateret 9-7-2020):

FUR Camping åbnede 3. april 2020.

DK-CAMP holder os løbende orienteret om situationen i forhold til coronavirus og følger de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer.

Her på FUR Camping holder vi os løbende orienteret om situationen i forhold til coronavirus, og vi følger alle de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer,  men under ændrede omstændigheder, der er pt.

Det ikke lovligt at være mere end 100 personer samlet - det gælder både inde og ude. Det betyder en række ændringer på vores plads, ligesom vi også har indført en lang række tiltag i de seneste dage for at overholde de udmeldte retningslinjer og regler.

Vi har indført følgende tiltag for at undgå smitte på pladsen, men forbeholder os retten til at begrænse og evt. lukke, såfremt vi konstaterer det ikke bliver fulgt:

 

 • Vi opfordrer i videst muligt omfang at benytte eget kloset og øvrige faciliteter i sin egen vogn.
 • - Opholdsrummet vil være åben for max. 14 personer, der holder afstand (og selv rengør borde og stole før og efter brug). Desuden vil der med 2 meters afstand være to køkkenvaske og to kogepladser åbne. (De midterste holdes lukket). Max. 2 personer i køkkenet ad gangen. DVS. der højst må være 16 personer i lokalet, fordelt med 2+14).
 • Toilet og baderum vil være åbne til nødstilfælde - men for at begrænse spredning, såfremt vi skal foretage en kontakt-opsporing, må pladser med lige endetal anvende baderum med lige numre, og pladser med ulige endetal, må anvende pladser med ulige numre. Vi anbefaler i videst muligt omfang at anvende det samme rum hver gang. Børn skal altid ledsages af en voksen, og husk afstand, hvis der opstår kø. Det anbefales at afspritte kontaktflader før/efter brug.
 • Der er opsat berøringsfrie sæbe-dispensorer i toiletrum samt bevægelses-sensorer på lyset i toiletbyningen.
 • På legepladsen må raske børn med afstand lege med raske børn. Og helst de samme - i så kort tid som muligt. Også her skal der holdes afstand, og under opsyn af en voksen. Vær opmærksom på, at der ikke opstår "forsamlinger" omkring legeredskaberne. Hjælp børnene med håndvask før og efter leg.
 • Og vi hilser ved at vinke, og må vente med håndtryk og krammere til senere. Og ellers mødes vi ude i den friske luft.


Derudover vil de nye retningslinjer betyde, at:

 • Restauranten er weekendåben med begrænsninger ihft. antal gæster, hvorfor bordbestillng er nødvendig. Desuden tilbydes mad som take-away.
 • Der må højst være 1 person i receptionen ad gangen. Der udsendes link på SMS til check-in.
 • Der må højst være 4 personer i kiosken ad gangen. Der udsendes link på SMS til brødbestilling.
 • Vi henviser i videst mulig omfang til at få evt. køb noteret på regning - og ved hjemrejse at afregne samlet med kort/mobilepay. Der udsendes link på SMS til check-ud.
 • Du skal være særlig opmærksom generelt på at holde afstand - og på din håndhygiejne. Hvor der ikke er vand og sæbe til rådighed har vi sat håndsprit frem. Det er svært at få fat i - så brug med omtanke, så der er nok til alle.

Vi forventer, at du sammen med os er med til at udgå smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens udmeldte retningslinjer. Du kan finde et samlet overblik her: www.coronasmitte.dk

Hvis du er i karantæne eller føler dig syg, forventer vi, at du bliver hjemme og ligeledes forholder dig til Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Vi håber på jeres forståelse og opfordrer alle til at passe godt på jer selv og hinanden.

-men vi glæder os til at se jer!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny sæson på FUR Camping.

Fotos: Mik Andersen, Gerhard Hahm, Niels Bidstrup Mortensen, Leif Andersen, Knud Peder Jensen, Finn Gade, Preben Hansen, FurNyt, VisitFUR.dk  og FUR Camping.

åbningstider fur camping
fur camping book online tilbud på fur camping last minute på fur camping klimavenlig strøm fur camping
pladskort pladsoversigt fur camping
afbestilling forsikring fur camping
camping award finalist 2020 adac pincamp anwb erkende camping 3,5 stjerne stars fur camping

Kontakt os

Adresse
Råkildevej 6
7884 Fur
Denmark
Telefon
(+45) 97 59 33 33
E-mail
mail@FURcamping.dk
Rutevejledning

Sæson 2020:

3. april - 18. oktober.

Åbningstider afhængig af sæson.

bryggrej bryganlæg fur camping
fur camping