Isabella CampLet (4 personer)...

-Let, lettere, Camp-let...

God plads til hygge!

Camp-let er sammensat af ’campere’ + ’let’. De to ord har været Camp-let’s motto siden 1969, hvor den første Camp-let teltvogn rullede ud fra den danske fabrik. I dag er Camp-let teltvognen en moderne klassiker, der er tilpasset nutidens behov – både på vejen og på ferien. 

Drømmer du om at sove under åben himmel? En Camp-let teltvogn er det oplagte valg. Kombinationen af dansk design og solidt håndværk giver dig komforten fra campingvognen kombineret med friheden fra teltferien.

Selvom en Camp-let ikke syner af meget, når den er spændt efter en bil, rummer den kompakte teltvogn mange muligheder – også for hygge. Uanset om I er to eller flere afsted, vil lave mad eller slappe af, er der overraskende meget plads med rummelige sovekabiner, opholdsrum og bagageplads. 

Isabella Camp-let er allerede opstillet ved ankomst til pladsen og indrettet med borde og stole. Det giver en rigtig hyggelig atmosfære.

I Isabellas Camp-let North er der plads til hele familien. Det rummelige opholdsrum og de ventilerede sovekabiner med sovepladser til 4 personer giver dig hele 18 m2 feriehjem med fuld ståhøjde + solsejl, der dækker 8 m2, og fungerer som overdækket "terrasse".

Den kompakte men rummelige Camp-let North har 4 sovepladser fordelt i to sovekabiner med behagelige koldskums-madrasser. Hver kabine måler 140 x 200 cm. I begge sovekabiner får du unikke ventilationsmuligheder, myggenet samt mørke sovekabiner.

I den ene sovekabine har du mulighed for at omdanne fodenden af madrassen til en smart sofa med siddeplads til 2 personer. Måske sofaen bliver din nye favoritplads, når du nyder en kop kaffe, en god bog eller spiller et sjovt spil?

Vi har desuden opgraderet Camp-let med lamelbunde og gode topmadrasser - og med et køkken deluxe, hvis du nyder du at lave en udsøgt middag, når du er på tur med alt, hvad du behøver for at slå dig løs som gourmet-kok.

Deluxe køkkenet er designet med 2 gasbrændere. Under bordpladen får du ekstra meget plads med 2 smarte opbevaringsrum og 2 funktionelle udtræksskuffer til bestik og andet køkkengrej.

Camp-let North gemmer på en masse praktiske opbevaringsmuligheder, som gør det lettere for dig at holde styr på stort og småt. Til alle dine småting findes en kappe med lommer, som er montere foran sovekabinerne. Mellem de to sovekabiner finder du en praktisk garderobestang til f.eks. overtøj, kjoler og andet, som ikke må blive krøllet.

Under begge sovekabiner gemmer der sig et rummeligt opbevaringsrum til de større ting. Det ene opbevaringsrum er lukket (med bund) og egner sig godt til kufferter/tasker og andre ting, som du ønsker at holde tørre. Det andet opbevaringsrum er åbent (uden bund) og passer perfekt til de ting, du gerne vil holde kølige som eksempelvis drikkevarer.

CampLet ligger kun ca. 50 meter fra moderne servicebygning med badeværelser, køkkenfaciliteter, køleskab, samt grillplads og opholdsrum med indendørs og udendørs spisepladser.

 

 • 4 sovepladser
 • Lamelbunde
 • Topmadrasser
 • Luksus-køkken med 2 gasblus
 • Løs, genopladelig vandhane med pumpe, hane og brusehoved
 • Foldbar opvaskebalje
 • Foldbar vandtank
 • Køkkengrej og service
 • Dyner og puder
 • LED-lampe
 • Solsejl
camplet north fur camping

Priser fra kr.

504 - 675,- pr. nat

​inkl. 4 personer (ved aktivering af Ta' 7 for 5 tilbud)

CampLet kan bookes fra medio maj til ultimo august.

BOOK NU