Billetsalg...


Vi oplever i øjeblikket problemer med at genneføre bestillinger fra telefoner og betalinger via mobilepay.

Venligst gennemfør din bestilling fra en PC og anvend betalingskort.

Lystfiskeri i Limfjorden (bog)

99,00 DKK

Ø-pas

Med et Ø-PAS® kan du få inspiration til din øferie. Du kan læse om de 39 øer, finde tips om kulturelle og kulinariske oplevelser, sejlafstand og sejltid, antal beboere og øens størrelse og læse meget mere om de eventyr, der venter på dig.


I passet er der en silhuet for hver ø, som du kan fremkalde på en stempelstation, hvis lokation står beskrevet i passet.


Når du samler stempler på øerne, kan du holde øje med, hvilke og hvor mange øer, du har besøgt. På den måde kan du også konkurrere med venner og familie om først at få hæftet fyldt ud. Glæd dig til at opleve det danske ørige, der byder på en bred palette af charme, natur, befolkning og attraktioner. Med Ø-PAS® får du eventyr med ro på.

45,00 DKK

BEMÆRK:

  • Når din ordre er behandlet - og vi er sikre på der er ledige billetter - sender vi en FAKTURA som pdf-fil, som fungerer som din BILLET.

  • Du skal medbringe og fremvise FAKTURAEN, der fungerer som din BILLET. (Gerne visning på smartphone). Vær klar på det angivne klokkeslæt - helst 10 minutter før.

  • Billetten erstattes ikke ved bortkomst, sørg derfor at gemme din billet i din indbakke, så kan du altid printe en ny. Billetten er et ihændehaverbevis, og FUR Camping har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter.

HUSK:

  • at kontrollere om informationerne på billetten stemmer overens med det bestilte
  • at medbringe kvitteringen/fakturaen, der fungerer som billet ved indgangen
  • at tegne afbestillingsforsikring (7% af billetprisen), hvis du ønsker at forsikre dig. Kan tilkøbes, hvis der er mere end 3 dage til arrangementet - og højst 2 dage efter billetkøb. Køb her.

Afbestilling

Du kan i to dage efter billetkøbet - hvis der stadig er mere end 3 dage til arrangementet, tilkøbe en afbestillingsforsikring for 7% af billetprisen. Afbestilling købes særskilt.

Køb forsikringen her.